Vores Sociale Ansvar

Vi arbejder aktivt med at tænke socialt ansvar ind i vores kerneforretning. Som VVS virksomhed har vi et særligt ansvar for at hjælpe med at uddanne nye generationer af VVS montører. Dette ansvar tager vi meget alvorligt, hvilket også er årsagen til at vi sigter mod at have ca. 20% lærlinge i vores medarbejderstab. På den måde kan vi både bidrage til at uddanne fremtidens håndværkere og samtidig stå inde for kvaliteten af den uddannelse vores lærlinge får.

Vi er overbevist om at vi har nogle af de mest kompetente medarbejdere i branchen. Det har vi blandt andet fordi vores medarbejdere deltager i efteruddannelsesaktiviteter, men også fordi vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel. Blandt andet sørger vi for at tilrettelægge vores medarbejderes arbejde med hensyntagen til familieliv, formåen, begrænsninger osv. Vi arbejder f.eks. med ældreordning for de ældste ansatte hvor der tages hensyn til nedslidning og skavanker.

Foruden vores store fokus på socialt ansvar i forhold til vores kerneforretning, har vi igennem tiden også støttet forskellige foreninger og arrangementer direkte.