Om os

Jesper Hansen ApS er grundlagt i 1987 og har dermed mere end 30 års erfaring. Vi startede som en VVS og blikkenslagervirksomhed, men inden for de senere år har vi også opbygget et stærkt hold tømrere. Med to indehavere der begge er dybt funderet i byggebranchen, og et team af professionelle håndværkere og ledere er vi klar til indfri dine ønsker på tilfredsstillende og professionel vis hos Jesper Hansen.

Vores kunder og de opgaver vi løser spænder vidt, fra den private kunde der skal have renset et afløb til store byggeprojekter både i privat og offentligt regi. Vi har både erfaring som hoved- og underentreprenør og hvis du har et skævt eller atypisk projekt der involverer flere flag, rådgivning eller noget tredje kan vi også her være din samarbejdspartner. Vi har siden vores opstart opbygget et stort og solidt netværk af seriøse og professionelle samarbejdspartnere som vi trækker på når vi løser tværfaglige projekter.

Vi har en bred og dyb erfaring som vil komme dig til gode, hvis du betror os med realiseringen af dit projekt. Vi står klar til at skræddersy projektet efter dine ønsker. Hvad end du ønsker en totalløsning hvor vi styrer hele processen og organiseringen så du ikke behøver at tænke på noget, eller du selv vil være med inde over, finder vi ud af det.

Vi er autoriseret GVS/VVS som opretholdes på baggrund af løbende auditering af vores faglige kompetencer og kvalitetsledelsessystem.

Jesper Hansen Vvs

Kontakt os