JesperHansen
InstallatørGruppen

Vi er glade for at kunne præsentere: Vi bliver en del af InstallatørGruppen.

Vi er gået sammen med 10 andre danske installationsvirksomheder og den nordeuropæiske kapitalfond, FSN Capital, om sammen, at skabe InstallatørGruppen. Det betyder, at vi fra i dag er en af landets største virksomheder indenfor VVS, el, fiber, ventilations- og kølesystemer. Målet er, at vi på sigt gennem partnerskaber med mange flere lokale installatører over hele Danmark skal blive markedsledende og kunne tilbyde blandt andet energieffektive og bæredygtige installationer.

Som en del af InstallatørGruppen opretholder vi vores egen lokale ledelse og firmanavn, lokale tilstedeværelse og tætte relation til vores kunder. Det betyder også, at vi får mulighed for at styrke vores eksisterende kompetencer gennem vidensdeling med de andre partnere og alle stordriftsfordelene ved at være en del af en større gruppe. Det vil gøre os i stand til at udvikle og tilbyde en bredere vifte af nye og større løsninger til vores kunder og styrke vores konkurrenceevne og vækst.

Vi har valgt at deltage i samarbejdet med Installatør Gruppen for at sikre et godt fundament for virksomhedens fremtid.

At indgå i Installatør Gruppen vil blandt andet give mulighed for at dække større områder – både fagligt og geografisk.

Samarbejdet vil også give mulighed for bedre indkøb, fælles optimering og erfaringsudveksling.

Endvidere vil det også give en yderligere konsolidering og dermed også større potentiale for fortsat udvikling af virksomheden – alt sammen noget som i sidste ende vil komme os og vores kunder til gode.

Vi gælder os til at vi kan tage fat i de mange nye muligheder som åbnes ved deltagelse i Installatør Gruppen.

Stefan og Jesper